Ops! You don't have any menu or widget in Off-canvas. Please add some menu in Off-canvas menu position or add some widget in Off-canvas widget position for view them here.

Wie zijn wij?

Haan Schoonmaakadvies & Begeleiding is een onafhankelijk adviesbureau dat zich heeft toegelegd op het reorganiseren en herstructureren van in- en externe schoonmaakdiensten in bedrijven en instellingen. Het bureau is in november 2001 gestart en staat onder leiding van Jaap Haan, die ruim 25 jaar managementervaring heeft in de commerciële schoonmaakbranche.

Haan Schoonmaakadvies & Begeleiding geeft op maat gesneden adviezen hoe - met behoud van kwaliteit - bespaard kan worden op de schoonmaakkosten. Of hoe de schoonmaak geoptimaliseerd kan worden zonder extra kosten. Ook volledig contractbeheer is mogelijk, zodat u geen omkijken meer heeft naar de schoonmaak.

 

Bij nieuwbouw of heraanbesteding kunt u het bureau een volledig programma van eisen laten opstellen, op basis waarvan schoonmaakbedrijven offerte uitbrengen. Ook op andere gebieden van schoonmaakonderhoud kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring van Haan Schoonmaakadvies & Begeleiding. Met de garantie van een objectief advies, dat zichzelf al heel snel terug verdient!

Klik hier voor een eenmalig, vrijblijvend advies

 

Adresgegevens

Greveslag 14, 6662 VC Elst (Gld)

  1. 0481-354198
  2. 06-53897117

E. info@haanadvies.nl

Handelsregister Amsterdam 34145175

Style Switcher